over-ons new

Over ons

Ons bedrijf

Over ons

SysActive is actief als specialist in IT systeembeheer.
Binnen de wereld van systeembeheer bieden wij betrouwbare, flexibele en schaalbare IT oplossingen. We staan voor een uitstekende service en stellen uw wensen en organisatie centraal. Naast onderzoek en implementatie naar de juiste IT oplossing kunt u het technisch IT beheer eveneens aan ons toevertrouwen.

Naast partner te zijn in systeembeheer zijn we expert op terrein van IT-security. Een passende hosting omgeving kunt u eveneens aan ons toevertrouwen. Ook voor SAAS oplossingen kunt u bij ons terecht in ons volledig nieuw datacenter dat voldoet aan de NPR 5313 standaard.

Missie

Pragmatisch en doelgericht

De werkwijze van SysActive kenmerkt zich in het zijn van een partner met doel in relatief korte trajecten passende oplossing aan te bieden en te implementeren. Wij staan voor een pragmatische aanpak met heldere projectafbakening. Ook voor omvangrijke, complexe vraagstukken knippen we de projectscope op in meerdere deel projecten. De deelprojecten voorzien we samen van prioriteit en zullen we deze vervolgens als losse projecten uit voeren.

Naast het uitvoeren van projecten is SysActive ook certified premium reseller van de Nessus vulnerability scanner en de virtualisatie management oplossing Proxmox. Het spreekt voor zich dat wij graag helpen bij het implementeren van deze systemen.

SysActive bestaat uit een gedreven team van pure, ervaren en gecertificeerde specialisten.
Onze kracht komt voort uit de combinatie van expertise op virutalisatie, security, database beheer (Oracle en PostgreSQL) IT infrastructuur, kantoor automatisering en mobile device management.
We hebben een voorliefde voor open-source oplossingen en gebruiken te allen tijde gerenommeerde hard- en software.

Sinds de oprichting in 2008 werken we nauw samen met GouwIT. GouwIT is dè softwareleverancier voor gemeenten en waterschappen op het gebied van belastingen en basisregistraties. Het werkveld voor de (semi) lokale overheid zit ons daarmee in het bloed.

GouwIT

GouwIT is een jonge, dynamische organisatie en is actief voor verschillende Nederlandse gemeenten, gemeentelijke samenwerkingsverbanden en waterschappen. We zijn betrokken bij de werkprocessen van onze opdrachtgevers en werken actief met hen samen.

Als automatiseerder streven wij naar software die uw werk makkelijker maakt en waarop u kunt bouwen. Dat vinden wij belangrijk. Maar niet onderscheidend. Uitblinken willen wij door uw partner te zijn. De persoonlijke klik. Niet alleen in woorden, maar vooral in daden. Wij willen betrouwbaar zijn en er ook voor u zijn als het erop aankomt. Persoonlijk tot aan de klik, voor een lange termijn!